2011. augusztus 1., hétfő

All Time Favorite – Manhattan Perfect Cover Make Up

Az ember lányának sokszor eszébe nem jutna a sok éve használt favoritjairól írni, mert annyira kézenfekvő lenne. Nos ma ezt pótolom. Ha alapozóról van szó nem igazán szoktam elkalandozni, mert annyira biztos pont az életemben a Manhattan fent nevezett alapozója, hogy  nem szívesen cserélném le már lassan 5 éve. Ugyan volt, hogy vettem kíváncsiságból más márkákból is termékeket, de később kiderült, hogy pozíciója egyelőre megdönthetetlen.


Az alapozó textúráját tekintve egy kissé sűrűbb egyedről beszélhetünk, aki ennek ellenére nem hagy vakolatérzést viseléskor. Ugyebár az alapozó egyik funkciója a bőrhibák palástolása, na ez az egyed tökéletesen teljesíti a rá rótt feladatokat, nincs az a folt, elszíneződés, pattanás heg, pattanás, amit ne tudna eltűntetni.
Ami igazán tökéletessé teszi, hogy tartóssága verhetetlen. Mindig, minden körülmények között a helyén marad a lefixáláshoz használt púderral együtt: kibír egy egész napot, partyval, ügyintézéssel együtt, sőt tudom, hogy mekkora bűnt követtem el, de a 70°C-s szaunát is…
Egyetlen hibája van a dolognak, mégpedig a színválaszték. 4 színben elérhető a DM-ben, ami valljuk be nem túl nagy választék. Én személy szerint most éppen a 22-es versenyzőre szavazok, aki a Sand névre hallgat. Ez egy aránylag világosabb beige szerű szín, a megfelelő púderral egészen szép hatást tud produkálni.
Az előbb felsorolt indokok mellett, amiért annyira ragaszkodom hozzá az az ár-érték aránya, ugyanis csupán 2000 Ft-ba kerül, és ezért a pénzért egy nagyon jó minőségű terméket kapok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése