2011. június 26., vasárnap

Let Me Introduce My Best Friend: Eveline

Ha korrekt szeretnék lenni a szóban forgó LB-m teljes neve: Eveline SLIM EXTREME 3D Thermo Active Slimming Serum. Ugyanis a ’hölgy’ egy anticellulit karcsúsító szérum.
Sokáig szkeptikusan álltam hozzá az ilyesféle ’egyhónapalattolyanalakodleszettől,hogyhúhaa’ típusú készítményekhez. De most azt hiszem először az életben szívem tele bizakodással.
A hátoldalon található címke szerint mindösszesen 4 (!) hét alatt a zsírszövetek egy részét eltünteti, és az alakot formázza. Na de nem ennyire egyszerű ám a dolog. Van egy ici pici mellékhatás, ami az első pár használat után annyira zavaró lehet, hogy a lelkes, szebb alakra vágyó alany kedvét elveheti a további – jobb esetben a rendszeres – használattól: ez a termó hatás.
Én személy szerint az első alkalomkor vagy 1 órán keresztül éreztem ezt a ’kellemes meleg érzést’, ami minden, csak nem kellemes kategória így elsőre. Az utasítás szerint naponta kétszer kell az elixírt bemasszírozni a kényes területekre (vagyis derék, comb, fenék) szigorúan (!) körkörös mozdulatokkal (nem vicc ez áll a tubus hátoldalán). Én a legintenzívebb hatást zuhanyzás után tapasztaltam. Akkor aztán úgy égetett, mintha 40 °C-ban a tűző napra kiraktak volna.  Azt a mellékes tanácsot, miszerint mindenképpen mossunk kezet a művelet után igen csak ajánlatos betartani, különben azt fogjuk tapasztalni, hogy a tenyerünkről is szépen lassan leég a bőr…
Árát tekintve körülbelül a közép árkategóriába sorolható, általában a Rossmann-ban 1700-1800 igaz magyar forintért már megszerezhető.
Ugyan még a beígért a látható zsírszövet csökkenést egyelőre nem tapasztalom tekintve, hogy csak 2 hete használom, de egyéb jótékony hatását már volt szerencsém. Ilyen a selymesebb tapintású illetve feszesebb bőr comb, derék és fenék tájon. Azt viszont meg kell említenem, hogy helyzetemen valószínűleg sokat segítene, ha nem lennék ennyire anti-sporty egyed, illetve, ha mindig minden körülmények között betartanám a kötelező napi 3 liter víz adagot. Mindentől függetlenül én továbbra is rendületlenül kitartok a csodaszer mellett. Mert csodák vannak.

Ő lenne a világmegváltó

BFF kistestvére az Eveline Slim Extreme 3D Spa! névre hallgató korall zöld tubusban nyomuló tünemény. Használata szintén előnyösebb közvetlenül fürdés után, ekkor a pólusok kitágulnak, szabad utat engedve az állítólagos világmegváltó változásokat okozó hatóanyagoknak. Nos, a világmegváltás alatt akár a hűvös, bizsergető hatást is érthetjük ami forró nyári nap után priceless. A selymes bőr garantált. A többi még a jövő titka.

ő pedig a kistesó (forrás: Google)

1 megjegyzés: