2011. november 14., hétfő

Oriflame Arckefe?!


A mai alanyom egy kissé abszurd kreálmány, mivel külsőre inkább hajaz egy körömkefére, mint egy arcra használatos valamire. Meg különben is joggal merül fel a kérdés, hogy minek az embernek ’kefélnie’ az arcát?! Úgy döntöttem, hogy erre csak úgy jöhetek rá, ha az internetes ajánlatban megrendelem 400 Ft-ért, mert ennyit a hülyének is megér.


Nos a hivatalos szöveg szerint az eszköz leírása, illetve rendeltetése a következő: Formatervezett, kíméletes arckefe mindennapi használatra a kedvenc arclemosóhoz, arctisztító krémhez. Mérete kb. 42x65 mm.’
Mindig problémát okozott, hogy több arclemosó korongot kell elhasználnom az alapozó eltávolításához és mégsem érzem teljesen tisztának utána a bőrömet és gyanítom ez a kis tárgy ennek megoldására hivatott. Mielőtt az arclemosót felvinném, áttörlöm az arcomat arctisztító kendővel, utána jöhet a szokásos arclemosó, amit a kefével, körkörös mozdulatokkal bemasszírozok a bőrömbe. Ha mindez megvan elég csak leöblíteni a kefét, kirázni és megszárítani.
Összességében a végére kiderült, hogy egy igen hasznos termékre tettem szert, mivel sikeresen el tudom vele távolítani a fent maradt sminkemet, egyszerűen beleszerettem az indokolatlanságába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése