2011. október 5., szerda

All the things I like about fall…

Műszőrme


Annyira jó érzés ilyen dolgokat hordani, megmagyarázni nem tudom. Csak egyszerűen jó. Még akkor is, ha mondjuk egy műszőrme mellény láttán sokak elsütik az agyoncsépelt poént: ’Mi van lelőttél egy állatot?’




Csizmák


Ha van kiegészítő, ami igazán fel tudja dobni az őszi/téli ruhatárat az nálam egyértelműen a csizma. Most éppen a magas szárú, éktalpú változatokra vadászok.



Kötött pulcsik és kardigánok

Szeretem a hűvös napokon azt a kellemes meleg érzést, amik ezek a ruhadarabok nyújtanak. Mivel nem szeretek túl rétegesen öltözni a kötött dolgok pont optimális hőérzetet biztosítanak a mínuszokban.



Földszínek

Barna, beige, homokszín, és újabban az a fura, rozsdás meghatározhatatlan ’H&M’ piros szín is. Öregszem, na.






Földszínű és metálos körömlakkok

Nem valami kőbevésett szabály, hogy az ősz közeledtével muszáj lakk kollekciót váltani, de valahogy nem tudnám elképzelni az őszt a kedvenc neon rózsaszín lakkal a karmaimon.






Ajakbalzsamok

Amolyan kényszer ez a hűvös idő közeledtével, mint tudjuk a szél, eső, hideg fuvallatok és egyéb természeti jelenségek rongálják az ember lánya szépségét. Jó érzés venni ilyenkor egy hatszázadik darab ajakápolót a kollekcióba, amit hónapokig hurcolászok a táskámban úgy, hogy körülbelül kétszer használom ez idő alatt.


Sálak

Leginkább a csőfazonúakat részesítem mostanában előnyben. A H&M-ben meg maga a kánaán van ez ügyben.



A lehulló falevelek színei

Ezt azt hiszem nem kell kommentálni miért tesz annyira boldoggá.



Halloween

Kár, hogy nálunk nincs akkora hagyománya. Mikor kisebb voltam minden évben faragtam töklámpást a nagymamámék kertjében, este leírhatatlan hangulata volt.



Meleg tea

Ha lehet mentás legyen. Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése