2011. július 13., szerda

Daily Indokolatlan - Zokniszandi

Igen a classic shit, amit nem lehet elégszer elővenni, az elengedhetetlen nyári fashion criminal, amin évről évre, újra és újra megbotránkozunk és méltatlankodunk.


[még több zokniszandi erős idegzetűeknek: http://szandalzoknival.freeblog.hu/]

Ilyen bűntény szemtanújaként joggal merül fel a zokniszandi szubkultúrán kívül állókban a kérdés, hogy miért kell a kellemes melegben zoknit felvenni egy alapjáraton nyárra tervezett, nyitott cipőhöz? Talán a láb higiénia hiánya miatti rossz állapot, repedezett sarkak, randa körmök vagy, csak mert az alanynak esetleg fázik a lába? De ha ezek az esetek állnak fenn, akkor miért nem választ a gyanúsítottunk egy helyes kis zárt – akár vászon - cipellőt? Kérdések mindenhol, amikre csak a zokniszandis különítmény tudna válaszolni. Sajnos nem tudtam még egy egyedet sem meginterjúvolni ez ügyben, így a miértekre itt senki nem fog választ kapni.

Csak kiegészítésként a bűntény kategóriához hozzátartozik a ballerinazokni, előlzártcipőzokni kombó is, mert ilyen eseteknek is voltam már szemtanúja. Na hát egyszóval a zoknit nem megfelelő cipőhöz párosító lázadók sem ússzák meg.


Saját paparazzi képek egy gyanútlan egyedről

Csak pusztán tanácsként szerepeljen itt néhány alternatív megoldás is (főleg hímeknek) az oly sokszor említett baki elkerüléséhez a tavaszi/nyári szezonra. Szigorúan feltűnő zokni nélkül.

Uraknak:





Hölgyeknek:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése