2011. július 13., szerda

Eyeliner Searching Project #1 - Avon Extra Lasting Liquid Eyeliner Pen

Nagyjából 1 hónapja van birtokomban új sorozatunk első tesztalanya és igazából kicsit csalódott vagyok, mert a katalógus promó szövege szerint ennek a filces végű tusnak extra tartósnak kellene lennie és optimálist fedést is kellene nyújtania. Igen a kulcsszó a kellene, mert ő mégsem teszi ezt legnagyobb sajnálatomra. Szeretem a filces végű tusokat, mert tényleg nem kell hozzájuk hatalmas precizitás, könnyen kezelhetőek még egy 5 éves óvodásnak is (nem a rajzolásra gondolok itt). Eddig egyet próbáltam ezen típusok közül régebben, az az Oriflame-es verzió volt, ami emlékeim szerint sokáig húzta és a minősége is elfogadhatónak bizonyult. Na de térjünk vissza a post ’sztárjára’.

[Sajnos saját képet nem tudtam készíteni, mert pár használat után a felirata lekopott, ami nem túl esztétikus.]

Első használatkor semmi ellenvetésem nem volt használatával és minőségével kapcsolatban. Lehetséges, hogy az első lelkesedésem ilyenkor a hibás, és túl nagy reményekkel kezdem el ilyenkor a termékek használatát... További használattal azonban szomorúan állapítottam meg, hogy tulajdonképpen nem elég jól pigmentált, egy idő után elhalványul, kissé szürkés színű lesz, és csíkos, tehát teljesen nem fed. Sőt az extra tulajdonsága, hogy lemosóval, vízzel érintkezve még kissé zöldes árnyalatot is felfedezni vélek. Tartósságát nézve, ami ugyebár a termék fő tulajdonsága lenne, körülbelül 4-5 órát kibír és utána kész, vége, ennyi, meghal, elszublimál a szemhéjról egy leheletnyi kis szürke csíkot hagyva maga után, hogy maradjon azért mégis nyom, hogy valaha tusvonal leledzett szempillánk felett.

A kép minőségért bocsi, de talán látszik valamennyire őfelsége szürkesége...

Ez persze az egyéni szubjektív véleményem, ha valaki ezek után is ki szeretné próbálni, az Avon 2011/10-es kampányban megszerezheti 899 Ft-ért, ha mást is rendel a katalógusból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése