2011. július 18., hétfő

The It Nail Polish - Fall 2011

Amikor anno 2 éve a Chanelnél megjelent a Jade Nail kollekció, a Jade és a Jade Rose fantázianevű egyedekkel, meg is kapták azon nyomban az ’It’ lakk titulust is. Nagyon sokáig sehonnan nem lehetett őket beszerezni, mindenhol azonnal elfogytak annyira must have darabok voltak.
Nos most júliusban is polcokra kerül az idei ősz 3 Chanel trend színe: a Le Vernis Quartz 525, Graphite 529, és a Peridot 531.


A Quartz egy opálos ezüstös barna szín, a Graphite fémesen csillogó ezüst, végül a Peridot, ami szerintem a 3 közül a legszemrevalóbb, skarabeuszra emlékeztető színű, felfedezhető benne a zöld, sárga, barna és a kék fémes árnyalata.


High end termékről lévén szó bizonyára az áruk sem a low budgethez alkalmazkodik, de aki keres, az bizonyára talál alternatív megoldásokat is. Zárójelben megjegyezném, mintha a Miss Sporty Clubbing Colours kollekciójából, a Metallic Crystal nevű árnyalat egészen közelít a Graphite-hoz. De nem kell csüggedni, maximum 1 év múlva biztosan a dogériás márkák is kijönnek hasonló színekkel, mint ahogyan idén is egyre több helyen fellelhetőek a Jade-re hajazó körömlakkok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése