2011. július 6., szerda

VOLT round2


Ezzel át is vetődnék a koncert témakörre. Kezdjük a legcontroversional-osabbal: Szörti szekondz tu marSZ, tényleg megéri általánosban odafigyelni az angolon. Az együttes sok számához igen gyengéd szálak kötnek, Jared (nem létó) Leto számírói kreativitását tekintve is zseni.  Azonban ahhoz hogy átérezzük miről is van szó, és nem csak egy hálivúdi pólóhúzogató és széppofi kombó köré gyülekező war-t kántáló lányarmy-t lássunk, ha a rajongás miértjét keressük meg kell hallgatni a nem klippes számaikat is. Mondanivalóban nem hiányos, kellemesen sick, és sok tekintetben gyönyörű production-pedig rock jellerű zenére nem sűrűn mondjuk, hogy beauty. Számomra elképesztő, hogy önmagukhoz képest milyen gyenge produkcióval is kiállnak a rajongóik elé. Egy énekesnek hangszálgyulladással (hozzám ez az info jutott) -bármennyire gayish- otthon kéne kakaót szürcsölgetnie. De mit csinál a mi hősünk? Beközöl még egy koncertet. Pacsi. A reason nem lehet más, minthogy 24 hónapnyi kialvatlanság után végre chillexre készülnek, és le szeretnének tudni minden szerződés általi kötelezettséget, így a szigeteset is. 
Pölö egy worth-listening:

Ami a Mars-szal kapcsolatban egy enormous kérdőjel a Jarednek öltöző fiúk és LÁNYOK.  Az ilyen jellegű indokolatlanságra tényleg nehéz és fájdalmas folyamat lenne jelzőket találni.  Ja igen. No Alibi (véletlenül sem no alöbáj) drummer boy volt a szerencsés aki Jared-nek gyorstalpaló magyar tanfolyamot tarthatott élesben. Valljuk be elég fless lehet a példaképeddel csacsogni 30 ezer ember előtt. Reméljük minden viva műsor megemlíti majd a történteket.
A My Chemical Romance elképesztő fejlődésen megy keresztül. Legalábbis ami a színpadon való józanságot illeti. A gatyát elhagyó időszaknak leáldozott. Hogy az új lemez életérzése mennyire befogadható, mindenki el tudja dönteni, az én szívem a régebbi dühös Gerardhoz húz, de a változás folyamata logikus és természetes. Házasság, apaság stb. Ez van, örülök, hogy a feltehetőleg nem kevés mennyiségű alkohol miatt nem ugribugrizik körbe a stage-en, így marad levegője énekelni. Az egész bolond bastard banda imádható. Szerencsére- félelmeimmel ellentétben- nem találkoztam olyan zenetörténetprofesszorral a fesztivál területén aki megemlítette volna az emo szót velük kapcsolatban. Rossz irány.  
Ilyen minőségben nyomják


Tetszik amit és ahogyan a TingTings csinál a színpadon. Bár (facebook-szörcs után tudjuk what's her name) Katie hajának szárazsága a 8673ezredik sorból is látszik, de lányként is kb csak a pörfikt lábait nézed...
Sumnegyvenegyről csak annyit hogy nagyon szeretném tudni Deryck mitől vigyorogta végig a konccertet. Irtó bájos volt. 
Pendulumot nem lehet nem végig táncizni, mégha indokolatlanul sok fiú egyed érzi is úgy hogy akkora arcok, hogy ők most csajoznak és mindenképp kiderítik hogy miért nem sátrazol. Pendulum Volton kapta meg a fonogram díjat, biztos nagyon örültek, hogy ezáltal a menőségük magasbb fokra lépett.
Összegezve a hangulat eléggé adta. Ofkorsz a társaságon rengeteg múlik, illetve azon, hogy mennyit adsz bele, mennyire szeretnéd élvezni. Pölö eléggé megkönnyíti a dolgod ha a társaság első este elhatározza, hogy minden nap leitat, mert cukinak találnak... Ám legyen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése