2011. július 6., szerda

Egyszer VOLT...


...hol nem volt egy "családias Sziget" kategóriát magáról -okos előadó meghívásokkal-levetkőző,30 ezer fővel telt házat ünneplő nemtúlsok stage-es, de azért nagyonhangulatos fesztivál fless. Iszonyat vénségem ellenére először tartózkodtam fesztivál területen hosszabb távú mókázás szempontjából, nem csak előadó-megfigyelőként. 
A 3 napos megpihenés után lőn a tudósítás:
A jó öreg ray ban wayfarer és aviator new yorkeres gagyi megfelelői mindig megkoronázzák a magyar nép viseleteket, ami egy fesztivál esetében talán bocsánatos bűnnek tekinthető, hiszen a természet kegyetlen és aljas porszemcséinek, illetve az egyéb nem kívánatos accidenteknek én sem tenném ki valamelyik igényesebb darabomat. 
Saru, konzerv, parasztgazdasági gumicsizma netán a klasszikus zokniszandi? Még mindig elkerülhetetlen nép sokkoló hatással járnak. Pláne ha egy hölgyeményt meglátok egy  fedetlen lábujjakkal vélhetően egy (voltról csacsogunk = feltételezzük hogy nem britney-jellegű) koncertre attendelni, elfog  a -veled mi van- típusú aggodalom. Még csizmában is elhagyta az ujjaimat a lakk, vajon egy saru-s okos mit élhetett át...
A leharcolt nagyonhipster apróvirágminta állítólag idén is trendi, azonban vélhetőleg a szigeten többel fogunk talizni, voltra a keményebb életérzésűek járnak, a hipszterség kimerül az extrém mintás cicanaci (hál'isten nem pocipóló) kombóval, és/vagy valami érdekes a hajban témájú eset tanulmánnyal.
Szakadt farmer, jeans hotpants a lányok jó barátja. Ó igen. Egy darab hölgyet láttam a tüdőnadrágot előnyösen hordani- nyilván, mert a megfelelő derék kerülettel rendelkezett-, neki pacsi, a többi 'miért erőlteted?' kategória.
És mi újság a gigantikus génkezelt növényekkel a hajban? Szerencsére elhervadtak, vagy lefújta őket a por felhő, vagy eredeti erőltetőik nem vélték fesztiválkompatibilisnek, minden esetre köszönet az égieknek.
A pandamaci féle szenes fekete szemvakolat a lányok nagy százalékának harci dísze 
ne csak a lyányok outfitjeiről legyen szó...a hímek bizonyos rétege még mindig csak a bershka és a pull&bear kínálatát ismeri el. Pedig már az angloidság csírája kezd életerőre térni -leginkább vmilyen indie-kategóriás haircut által. Alakulgat a dolog, amolyan  megkésve és magyarosított formában.  Persze csak azokról az egyedekről van szó akik megpróbálták...
És mi újság a sapkákkal még 25 °C-os napsütésben is, amik soha semmilyen körülmények között nem hatnak erőltetettnek? Akadt ilyen is. Ám leginkább a belga tagok örvendeztettek ilyen látvánnyal, ami kb annyira volt üdítő, mint a zenéjük. Két perces bazdmegolással kezdeni? Ha ezt elmésnek hisszük, akkor a sötétség tényleg népbetegség. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése