2011. július 21., csütörtök

Eyeliner Searching Project #2 - Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencil

A fent nevezett egyed egy gél állagú szemhéjtus, jobban mondva ceruza or something like that. A lényeg, hogy funkcióját tekintve inkább a szemhéjtus megnevezés illik rá, ugyanis sokkal tartósabb és intenzívebb színű, mint egy mezei szemceruza. Feltéve fényes fekete színű, pont olyan, amilyennek lennie kell. Tartósságot tekintve szintén nincs rá panasz, egy egész napot kibír és a színe sem fakul hatalmas mértékben.
Forrás: google [ez a limitált csipke csomagolású, jelenleg a rendes kiadás érhető el]

De túl szép lenne, ha csupán pozitív tulajdonságokkal rendelkezne. Egyik hibája pont a kiviteléből fakad, ugyanis elég sokszor hegyezést igényel, krémes állaga miatt pedig hamar elkopik. Ugyancsak az állag számlájára írható fel az is, hogy valahogy soha nem sikerül teljesen hegyes állapotot elérni a hegyezéssel, mert az is lekopik. Tehát, aki vékonyka tusvonalat preferálja, nem találta meg az igazit. Tulajdonképpen a színe mindenért kárpótol és némi ügyeskedéssel egészen szépen meg lehet vele alkotni a hőn áhított vonalat.

a kép minőségért még mindig bocsi


Pénzügyi szempontból vizsgálva, mint általában az Avon termékek, egészen friendly árat kóstál, ami katalógusonként változó. Jelenleg a 10-es kampányban 699 jó magyar forintért bárki magáévá tudhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése