2011. július 7., csütörtök

Lipstick Jungle – Avon Colordisiac Lipstick

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egy ideje a lipgloss függőségemet felváltotta a rúzs mánia, annak ellenére, hogy nem bírom annyira elviselni magamon hosszú távon. A mániával elkezdődött egy újabb mission: megtalálni a megfelelő színt (most éppen valami elviselhető pinket a lecsengett nude korszak után), fellelni a legjobb állagút, vagyis hidratáló legyen, csillám nélküli és financiális szempontból ne terhelje túl a soványka pénztárcát. Ja igen és a külső sem elhanyagolandó. Avon dealerként van szerencsém olcsóbban kipróbálni mindenféle csilli villi szuper marketing szöveggel promózott termékeket, mint a mai főszereplőnket, akit Reese Witherspoon ajánlott a 9-es katalógusban a lelkes kozmetikum és pasi függő hölgyeményeknek. Igen pasi függő, mert a jól megszokott hangzatos szöveg szerint a rúzs illatát az afrodiziákumok ihlették, egy férfi sem tud ellenállni neki. Nos szerény véleményem szerint ellent tudnak állni, tekintve, hogy eddigi életem során egy olyan hímet nem ismertem, aki szereti a rúzst lecsókolni a kiszemelt nőszemély csábító ajkairól, de ez most mellékes.

Colordisiac - Satin sheets flavored

Végignézve a hatalmas szakértelemmel felállított kritérium listámat a következőkre jutottam: külső high rated, lila színátmenetes, nincs gagyi százforintos boltos hatása, a rúzs színe kicsit világosabb, mint a katalógus képen, de az elfogadható kategóriába beleesik (egyébként választásom a Satin sheets flavored fedőnevű ügynökre esett), állaga maga a perfection, selymes, tényleg felfedezni vélem a beígért hidratált hatást. És legnagyobb meglepetésemre nincs benne idegesítő csillám, ez az a csapda, amibe oly sokszor beleszaladtam egy-egy rendelés alkalmával. A dirty anyagiakat tekintve 900 HUF-ot kóstál így bevezetésképpen (a 10-es katalógusban is ennyibe fog kerülni), hát valljuk be azért ez még elviselhető ár.


Na igen a kényes kérdés, a tartósság. Figyelembe véve az ár-érték arányt, a körülbelül 3 óra elteltét követő szublimálás elnézhető neki. Warning! Felvitelhez tükör ennél az egyednél erősen ajánlott nagyon krémes állaga miatt, ha nem akarjuk a csábítós illatot ellensúlyozni nagyon nemszexi buliban szétsmárolt hatású festési technikával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése